Prenesimo svojo trgovino na splet


Privabimo večje število novih strank

Vsak podjetnik ve, da je najtežje pridobiti nove stranke. Za to lahko zapravimo celo premoženje, saj je uspeh našega podjetja odvisen od novih in obstoječih strank. Klasičen način povečevanja prodaje je objavljanje oglasov na radiju in televiziji. To je lahko dokaj drago, saj si ga v večini privoščijo le zelo uspešna podjetja in organizacije. 

Naša e trgovina pa ne predstavlja stroškov in ima lahko zelo močan učinek pri spletnem oglaševanju naše dejavnosti. Tako lahko hitro:

  • Pridobimo nove stranke s spletne mase
  • Koristimo usluge, ki nam jih nudi spletno oglaševanje, ki predstavlja našo trgovino
  • Ustvarjamo akcije in izpostavljamo posebne produkte 

Spletno oglaševanja poveča prodajo

Veliko raziskav kaže, da ohranjanje kontakta s kupci zagotavlja večjo prodajo. Ljudje so nam hvaležni, če jih na vsake nekaj časa opomnimo na nove proizvode, ugodnosti, akcije in druge novice. S tem jim tudi pokažemo, da nam ni vseeno in, da smo hvaležni, ker poslujejo z nami. Pošiljanje e-mailov z novicami in ugodnostmi je v bistvu spletno oglaševanje, ki nas nič ne stane. Seveda pa mora naša e trgovina biti izdelana še preden se tega lotimo.

Eden izmed najboljših načinov, da ohranjamo kontakt s strankami, je ta, da imamo vgrajeno na naši spletni strani prijavnico, kjer nam stranke lahko zaupajo svoje osebne podatke. Seveda bomo za to potrebovali profesionalno ekipo izdelovalcev spletnih strani. Če obiščemo www.perunpro.si, bomo našli odlično ekipo strokovnjakov za spletno oglaševanje, izdelavo spletnih strani ter izdelavo programov po naročilu.