Nasveti za izbiro imena naše spletne strani


Registracija domene različnih končnic

Dejstvo je, da so kreativna imena veliko bolj uspešna, kot pa navadna. Registracija domene nam bo omogočala, da nas bodo ljudje pod izbranim imenom našli in dostopali do naše spletne strani. Pomembno je, da damo unikaten pridih imenu, saj si generičnih besed in fraz skoraj nihče ne zapomni.

Ugodna registracija domene
Izbira prave proste domene za vaše podjetje – Registracija domene lahko vsebuje samo črke, številke in vezaje

Da bi prišli do boljših zamisli, se lahko zgledujemo po sledečih smernicah:

  • Izdelajmo svoje besede

    Če uporabimo kombinacijo besed, ki se hitro ujamejo v uho, smo na pravi poti. Lahko se spomnimo svojih besed, ki menimo, da se dobro slišijo in izgovorijo. To tudi pomeni, da si jih bodo ljudje lažje zapomnili.

  • Spremenimo ali podaljšajmo že obstoječe besede

    Če imamo izbrano ime, vendar je že zasedeno, ga lahko poskušamo spremeniti. Pri tem moramo biti previdni, da ni preveč podobno že obstoječim znamkam in produktom na trgu.

  • Predlogi imen

    Registracija domene, ki jo bomo opravili pri ponudniku gostovanja, vsebuje generator alternativnih imen. Tako bomo imeli na voljo mnogo alternativnih predlogov, če naša domena ne bo na voljo.

Izbira paketa gostovanja

Tukaj moramo na hitro omeniti, da je paket gostovanja izredno pomemben, ko želimo vzpostaviti svojo spletno stran. Na spletu bomo našli veliko ponudnikov, ki se med seboj precej razlikujejo. Pomembno je, da izberemo takega, ki bo najbolj ustrezal našim potrebam. Dandanes je izredno popularno VPS gostovanje, saj nam omogoča največ funkcij za poganjanje naše spletne strani.

Na spletni strani www.domenca.com bomo našli odlično izbiro gostovanja za male in velike podjetnike. Poleg tega pa je tudi možna registracija domene in njene končnice. Možnost imamo tudi samosvoje izdelave spletne strani z gradniki, ki so izredno napredni in enostavni za uporabo.