Izbira prave proste domene za vaše podjetje


spletno gostovanje

Pred registracijo nove domene se prepričajte, da je domena še prosta. Proste domene so še posebej pomembne, če ustanavljate novo podjetje. Za uspeh na slovenskem trgu se priporoča registracija .si in/ali .com domene. Za prodor na tuje trge pa priporočamo registracijo lokalne končnice države, na katero ciljate in še .com domene. Izberite zanimivo domeno, ki bo prispevala k prepoznavnosti vašega podjetja oz. blagovne znamke. Če je možno, izberite domeno, ki se enako izgovori kot napiše, da ne boste izgubili potencialnih strank, ki ne bodo znali pravilno napisati vaše domene.

Ko izbirate proste domene, morate upoštevati nekaj pravil. Ime domene običajno vsebuje črke angleške abecede in pravilo je, da se ne razlikuje med malimi in velikimi črkami. Domena mora imeti več kot 3 znake in lahko vsebuje tudi številke ter vezaj. Vezaj ne sme biti na prvem ali zadnjem mestu. Slovenske .si domene lahko vsebujejo tudi šumnike, vendar je priporočljivo registrirati tudi identično domeno brez šumnikov.

Zakaj izbrati Domovanje za registracijo domene?

Spletna stran domovanje.com je z vami že več kot 20 let, medtem pa so pridobili veliko izkušenj na področju spletnih storitev. Podjetje Domovanje d.o.o se je pred sedmimi leti pripojilo podjetju Webtasy d.o.o. Danes skupini DHH zaupa več kot 100.000 strank in za njih skrbi ekipa več kot 75 sodelavcev.

neomejeno spletno gostovanje
V paketih gostovanja na Domovanje.com boste našli vse na enem mestu – neomejeno prostora za vašo spletno stran in e-mail predale. Če želite prenesti svojo spletno stran na njihovo spletno gostovanje, vam bodo z veseljem pomagali brezplačno, če gre za nov paket.

Registracija domen pri Domovanje prinaša številne prednosti kot so brezplačna, strokovna in prijazna podpora, napredni vmesnik za podaljšanje, prenos in registracijo domen, brezplačno DNS gostovanje, brezplačne preusmeritve URL naslovov, popusti in ugodnosti pri večjih naročilih.

Nasveti za izbiro popolne domene za vaše podjetje

Izbira prave proste domene za vaše podjetje je ključnega pomena za uspeh na spletu. Domena je vaša spletna identiteta in prvi stik vaših potencialnih strank z vašim podjetjem. Enostavna in kratka domena je lažja za zapomniti si in se jo lahko hitreje zapiše. Za vaše podjetje je najboljša izbira domena, ki se navezuje na vaše podjetje, na primer imepodjetja.si.

izbirate proste domene
Ko izbirate proste domene, morate upoštevati nekaj pravil, ker je ime domene ključno za uspeh na spletu.

Za uspeh na spletu je potrebno, da je domena relevantna za vaše podjetje in da je unikatna. Izbira prave domene je lahko težavna, vendar se je potrudite izbrati tisto, ki bo vašim strankam pomagala, da vas hitreje najdejo na spletu. V primeru, da želite prodor na tuje trge, je potrebno, da registrirate domeno z lokalno končnico države, na katero ciljate. Za prodor na tuje trge pa priporočamo registracijo lokalne končnice države in še .com domene.

Neomejeno gostovanje spletne strani in e-poštnih predalov 

V paketih gostovanja na Domovanje.com boste našli vse na enem mestu – neomejeno prostora za vašo spletno stran in e-mail predale. Njihovi hitri Litespeed strežniki z SSD diski zagotavljajo optimalno hitrost in zmogljivost za vašo spletno stran, neomejeno prostora, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov. Če želite prenesti svojo spletno stran na njihovo spletno gostovanje, vam bodo z veseljem pomagali brezplačno, če gre za nov paket. Če še nimate spletne strani, jo lahko enostavno namestite s pomočjo orodja Softaculous.

Z enim klikom boste imeli svojo WordPress stran v trenutku. Za vas so poskrbeli, da bo vse potrebno za vašo spletno stran na enem mestu, brez skrbi za prostor, promet in e-mail predale.

Zaščitite vašo spletno stran z brezplačnimi SSL certifikati in aktivno zaščito

V Domovanju so se zavezali, da vaša spletna stran ostane varna in zaščitena. Zato so vključili Domovanje aktivno zaščito, ki samodejno odpravlja ranljivosti in preprečuje napade. To zagotavlja, da vaša spletna stran ostaja varna in zaščitena pred morebitnimi grožnjami.

Poleg tega vam zagotavljajo tudi brezplačne SSL certifikate, ki ščitijo vaše spletne strani in podatke vaših uporabnikov pred krajo osebnih podatkov. To pomeni, da lahko vaši uporabniki varno vnesejo svoje podatke na vaši spletni strani, saj bodo vsi podatki šifrirani. Tako boste zagotovili zaupanje in zaščito vašim uporabnikom.

Zanesljivo, hitro in ugodno neomejeno spletno gostovanje

Neomejeno spletno gostovanje je zanesljivo, hitro in ugodno. Njihovi neomejeni hosting paketi so idealna izbira za vse, ki potrebujete zmogljiv, varen in zanesljiv paket gostovanja. Za začetnike na  poslovni poti so zagotovili ugodne cene in preprost vmesnik.

Neomejeno spletno gostovanje je zanesljivo
Neomejeno spletno gostovanje je zanesljivo, hitro in ugodno in je idealna izbira za vse, ki potrebujete zmogljiv, varen in zanesljiv paket gostovanja.

Delajo z Litespeed strežniki in super hitrimi NVMe SSD diski, tako se bo vaša spletna stran naložila hitreje v primerjavi z drugimi gostovanji. Prav tako lahko dosežejo 6-krat hitrejši čas nalaganja.

Neomejeni paketi gostovanja – cPanel, neomejeno prostora, prometa in e-mail predalov

V njihovi uporabniško prijazni nadzorni plošči gostovanja cPanel lahko z enim samim klikom namestite več kot 450 različnih spletnih aplikacij, med njimi tudi WordPress, Joomlo in Magento. Na vaši domeni lahko kreirate neomejeno število e-mail predalov in jih z lahkoto dodate v poljubnega odjemalca, kot je Outlook, z njihovimi personaliziranimi navodili.

Neomejeno spletno gostovanje pri Domovanje.com in kako ustvariti poštni račun v nadzorni plošči cPanel?

Njihovi neomejeni hosting paketi vključujejo neomejeno prostora na hitrih SSD strežnikih, neomejeno prometa in neomejeno število poštnih predalov. Skupaj z njihovimi paketi e-mail gostovanja lahko kapaciteto predalov povečate na neverjetnih 100 GB in zagotovite, da bo vaša e-pošta dostopna na vseh napravah, vedno in povsod.