Ura Huawei Watch GT2 nudi popolno podporo našemu vsakdanu


Dodatki za Huawei telefone in uro Huawei Watch GT2

Huawei je naredil veliko različnih dodatkov za Huawei telefone, od katerih je potrebno najbolj izpostaviti pametno uro Huawei Watch GT2.  Ura se enostavno poveže z našim Huawei pametnim telefonom in odlično sodeluje tudi z drugo opremo. Z enim polnjenjem baterije, le-ta zdrži tudi dva tedna ali več. Nadvse koristna je tudi med potovanjem po tujini, ko nimamo vedno dostopa do električne vtičnice. Odlikuje jo enostaven in nevpadljiv dizajn. Na prvi pogled izgleda popolnoma analogna ura, dodatne funkcije se razkrijejo šele v podmeniju.

Pripomoček za merjenje aktivnosti

Pametna ura Watch GT2 je en najpomembnejših dodatkov za Huawei telefone, saj nam nudi podporo v pisarni, med potovanji, doma in celo med spanjem. Natančno beleži in poroča o naši aktivnosti, pošlje nam celo poročilo.

Dodatki za Huawei telefone in uro Huawei Watch GT2

S pomočjo ure lažje povečujemo našo fizično aktivnost, spremljamo svoj srčni utrip, analiziramo posamezne faze spanja ter natančno preučimo svojo športno aktivnost. Ker je ura vodoodporna jo lahko uporabljamo tudi po dežju ali med plavanjem.

Oprema za merjenje fizične pripravljenosti 

Kot posebno funkcijo tega dodatka za Huawei telefone je potrebno izpostaviti merjenje fizične pripravljenosti. Pri prvi uporabi vnesemo svoje trenutno psihofizično stanje. Nadalje pa naprava sama poroča o pogostosti aktivnosti, vrsti aktivnosti, pretečeni razdalji, številu korakov in porabljenih kalorijah. Med aktivnostjo je na voljo tudi predvajalnik glasbe. Na klice na naš Huawei pameten telefon pa se lahko dodatno javljamo kar prek pametne ure.

Odlična povezljivost s telefonom

Dodana vrednost ure Watch GT2 je izjemno dolga življenjska doba. Navkljub pogostim klicem in nenehnim beleženjem naše aktivnosti, baterija zdrži zelo dolgo. Posebej namenjena je tudi potapljanju do 50 metrov globoko, kjer navkljub naravnim motilcem, deluje v polni funkcionalnosti. Pod vodo deluje celo GPS. 

Dostopnost kjerkoli in kadarkoli

Zaradi močne GPS povezave in funkcije Bluetooth, smo dosegljivi kadarkoli in kjerkoli. Naša družina nam lahko piše ali nas pokliče, kadar želi. Huawei telefona sploh ni potrebno imeti pri rokah, saj lahko klic sprejmemo ali pa zavrnemo kar s pomočjo ure. 

Veliko prostora za shranjevanje glasbe in datotek

Na pametno uro lahko shranimo tudi do 500 pesmi, ki jih predvajamo na naših brezžičnih bluetooth slušalkah. Na ta način imamo telefon med rekreacijo spravljen nekje na varnem v nahrbtniku, s pomočjo ure pa preklopimo med posameznimi pesmimi.  S tem se poveča tudi naša varnost v prometu, saj nas med tekom ne bo strah, da izgubimo telefon.