Harry Potter Wizards Unite Slovenija


Harry Potter Wizards Unite opravljanje nalog

Mobilna igra Harry Potter Wizards Unite navdušuje vedno več uporabnikov in kmalu bo na voljo tudi v Sloveniji! Ste že slišali zanjo ali pa jo celo že nestrpno čakate?

Zaenkrat je na voljo le na drugi strani sveta – v Avstraliji in na Novi Zelandiji, a že kmalu naj bi si jo lahko na svoje mobilnike naložili tudi pri nas. Če vas zanima, zakaj je ta igra nekaj, kar marsikdo v Evropi in ZDA že nestrpno čaka, potem si preberite nekaj o njej  v spodnjem članku.

Mobilna igra Harry Potter Wizards Unite

Če veste, kakšna evforija je vladala ob igri Pokemon GO, ki je zelo popularna tudi pri nas in po vsem svetu, potem si lahko predstavljate, da bo mobilna igra Harry Potter Wizards Unite povzročila nekaj podobnega. Zasnovana je namreč na podoben način, torej ne gre za igro, pri kateri bi med igranjem sedeli pri miru, ampak se ta odvija na različnih lokacijah, podobno kot že omenjena igra Pokemon GO ali prav tako priljubljena igra Ingress. Zaradi tega pričakujemo, da bo tudi mobilna igra o Harryju Potterju ravno takšna uspešnica!

Zbiranje ključev v igri Harry Potter Wizards Unite
Zbiranje ključev v igri Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter in navdušenje nad njim

Na to zanimivo mobilno igro pa z nestrpnostjo ne čakajo le navdušenci nad igrama Pokemon GO in Ingress, temveč tudi vsi navdušenci nad prav posebnim čarovnikom po imenu Harry Potter. Knjige o tem čarovniku so namreč brale vse generacije, od najmlajših do najstarejših bralcev, enako pa velja tudi za filme, ki so bili posneti po knjižni uspešnici.

Tako knjige kot filmi so poželi tako veliko navdušenje predvsem zato, ker je svet, v katerem živi Harry Potter, izredno zanimiv, poln fantazije, prav posebnih čarovnij in bitij, različnih nenavadnih zapletov in razburljivih peripetij. In tako nekako naj bi izgledala tudi že omenjena mobilna igra, ki jo prav vsi že nestrpno čakamo, saj lahko glede na informacije o njej predvidimo, da bo res zanimiva!

Harry Potter Wizards Unite opravljanje nalog
Tudi Hagrida bo potrebno rešiti v igri Harry Potter Wizards Unite

Postani član Facebook skupine Harry Potter Wizards Unite Slovenija!Če bi rad bil med prvimi, ki bodo preizkusili novo mobilno igro o Harryju Potterju, potem se pridružite slovenski Facebook skupini Harry Potter Wizards Unite Slovenija, saj boste tako na tekočem prav z vsem! Tam lahko spremljate vse novičke v povezavi s to igro, si ogledate različne napovednike in povezave, kjer se da izvedeti več o njej, oziroma se povežete z drugimi navdušenci nad njo ter skupaj z njimi delite svoje navdušenje nad igranjem, ko bo igra končno na voljo tudi pri nas!

Obiščite skupino Harry Potter Wizards Unite Slovenija. Pridružite se tudi chatu in vnaprej pridobite informacije o…

Objavil/a Harry Potter Wizards Unite Slovenija dne Četrtek, 17. oktober 2019